fbpx
loader image

Άλλαξε το σώμα σου μέσα από ένα online διαιτολογικό γραφείο !

Τι είναι το diatrofologosmou.gr και που αποβλέπει

To diatrofologosmou.gr είναι μία ιστοσελίδα που δημιούργησα πριν μόλις μερικούς μήνες με σκοπό να ασκήσω το επάγγελμά μου ως Διαιτολόγος Διατροφολόγος. Η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται και μαζί με αυτή εξελίσσονται και τα επαγγέλματα γύρω μας. Βλέποντας τις τάσεις της σύγχρονης εποχής αποφάσισα να φτιάξω κάτι τελείως διαδικτυακό, ένα online διαιτολογικό γραφείο όπως το λέω μέσα από το οποίο θα μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες και να αποκτήσει το σώμα που επιθυμεί χωρίς να πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται κοντά. Στόχος μου είναι να ενημερώσω, να εμπνεύσω και να βοηθήσω όσα περισσότερα άτομα γίνεται ώστε να κάνουν την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για μένα διάβασε το βιογραφικό μου που θα βρεις εδώ ή απλώς στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε. 

Πως γίνεται η όλη διαδικασία για την επίτευξη του επιθυμητού βάρους; 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μέσα από τις συνεδρίες που πραγματοποιούμε με βιντεοκλήση κάθε 15 ημέρες συζητάμε για το τι δυσκολίες υπάρχουν, αξιολογούμε τη πρόοδο που έχει επιτευχθεί και πραγματοποιούμε τις αλλαγές που χρειάζονται στο πρόγραμμα διατροφής . Στην πρώτη συνεδρία πραγματοποιούμε μία ολοκληρωμένη λήψη ιστορικού που χρησιμοποιείται μετά για την δημιουργία του προγράμματος διατροφής με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου. Μεταξύ των συνεδριών το άτομο έχει τη δυνατότητα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζει ώστε να το βοηθήσω να τη ξεπεράσει και να συνεχίσει τη προσπάθειά του. Η διαρκής επικοινωνία συμβάλλει στην καλύτερη επίτευξη των στόχων. Όσον αφορά την αξιολόγηση της προόδου, το άτομο πραγματοποιεί μία μέτρηση του βάρους του με μία οικιακή ζυγαριά κάθε εβδομάδα. Έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα είχε η προσπάθεια της εβδομάδας που πέρασε. 

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι online συνεδρίες;

Η δραστηριότητά μου μέσω της ιστοσελίδας είναι ακόμη πολύ πρόσφατη. Παρόλα αυτά έχω ήδη αναλάβει αρκετούς πελάτες με μεγάλη επιτυχία. Μέσα από τη δική μου καθοδήγηση αλλά και τη συνέπεια και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν έχουν καταφέρει να δουν εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα τους. Για να είναι επιτυχημένη μία διαδικασία απώλειας βάρους το σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή καθοδήγηση και σαφώς να υπάρχει θέληση. Αν εξασφαλιστούν αυτά τα δύο τότε υπάρχει 100% επιτυχία. 

Εγώ δεν γνωρίζω πόσα κιλά πρέπει να χάσω, υπάρχει τρόπος να το υπολογίσω; 

Ίσως τα πλάνα διατροφής να σε μπερδεύουν και να μη ξέρεις πιο είναι το ιδανικό για σένα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το εργαλείο υπολογισμού του Δείκτη Μάζας Σώματος που έχω σχεδιάσει, το οποίο θα σου δείξει ακόμα στα πόσα κιλά πρέπει να φτάσεις για να έχεις ένα υγιές σωματικό βάρος αλλά και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείς. Δες ποιο είναι το ιδανικό Πλάνο Διατροφής για σένα χρησιμοποιώντας το εργαλείο που θα βρεις εδώ.

Ωστόσο, εάν ακόμη σε προβληματίζει κάτι μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Θα με βρεις στα παρακάτω:

Instagram: Klearchos.koust | diatrofologosmou.gr

Facebook page: Κλέαρχος Κουστουμπάρδης Διαιτολόγος Διατροφολόγος diatrofologosmou.gr

Leave a comment

To share your experiences & also leave your comments